Novice

23.05.2018

Sejem IFAT 2018

Zahvaljujemo sem vam za obisk na sejmu IFAT 2018 v Münchnu, kjer smo se predstavili s proizvodnim programom naše hčerinske družbe Aplast.
26.04.2018

Vabilo na predstavitev podjetja Aplast na sejmu IFAT

Vljudno vas vabimo, da obiščete oba razstavna prostora našega hčerinskega podjetja Aplast na mednarodnem sejmu za inovacije in novosti na področju ravnanja z vodo, odpadnimi vodami, odpadki in reciklažo IFAT, ki bo potekal med 14. in 18.5 v Münchnu v Nemčiji.
04.04.2018

Zahvala ob koncu sejemskega dogajanja v marcu

V sejemskem marcu smo bili prisotni na Sejmu Dom v Ljubljani, našli ste nas lahko še na Jožefovem sejmu v Petrovčah, mesec pa smo zaključili s predstavitvijo na Spomladanskem sejmu v Komendi. Vsem obiskovalcem se najlepše zahvaljujemo za obisk.
O nas
Zagožen d.o.o. je podjetje s tradicijo, prisotno na trgu že več kot 40 let. V Sloveniji spadamo med vodilne proizvajalce in prodajalce materialov za zunanji vodovod in kanalizacijo. Poznani smo tudi zunaj meja, predvsem na južnih trgih. Pri kupcih nas odlikuje predvsem fleksibilno prilagajanjelastna stalna zaloga blaga ki znaša preko 2 mio. € in takojšnja brezplačna dostava blaga za pogodbene partnerje kjerkoli v Sloveniji. 
Več o podjetju