Show menu

Reparaturne objemke

20. 7. 2015

V podjetju Zagožen d.o.o. že več kot 40 let proizvajamo in prodajamo vodovodni material, med tem že tri desetletja proizvajamo tudi reparaturne objemke, katere se uporabljajo za popravilo okvar na vodovodnih ceveh. V vseh teh letih, smo jih naredili več kot 130.000 komadov. Ker se na trgu pojavljajo tudi reparaturne objemke vprašljive kvalitete smo se pred časom v podjetju odločili, da zaščitimo lastne proizvode, da vsak uporabnik ves čas ve, da v rokah drži visoko kvaliteten proizvod.

Tako so vsi kovinski deli še naprej narejeni iz visoko kvalitetnega nerjavečega jekla. Tesnilo je narejeno iz visoko kvalitetne gume, za katero imamo pridobljeno poročilo priznanega inštituta o ustreznosti uporabe za pitno vodo. Ohišje reparaturne objemke ima lasersko vgraviran tip reparaturne objemke in logotip podjetja Zagožen d.o.o., da ne more priti do zamenjave za izdelke slabše kvalitete. Na tesnilu je s posebnim postopkom na vidnem mestu vulkaniziran datum izdelave tesnila. Datum je zelo pregleden in enostavno za razumeti. Tesnila ni potrebno odstranjevati od ohišja tako, da se lahko vsak čas preveri datum proizvodnje.

Kot prvi smo pa dodati tudi še dodatno ročko, da sedaj monterji še lažje montirajo reparaturno objemko na poškodovano cev.

Seveda so vse reparaturne objemke še vedno pakirane v zaščitno embalažo, kar zagotavlja čistost izdelka do mesta vgradnje.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na sedežu podjetja Zagožen d.o.o. oziroma na telefon 03 713 14 20.