Show menu

Novo v ponudbi - čistilni napravi PUROO in AQUAmax 10 PE

14. 11. 2017

Sporočamo vam, da smo ponudbo čistilnih naprav Zagožen nadgradili z novo velikostjo 10 populacijskih ekvivalentov (PE).

Ohišje čistilne naprave je monolitno, specifikacije so podane v spodnji tabeli:

DOLŽINA [mm] VIŠINA [mm] ŠIRINA [mm] TEŽA [kg] VOLUMEN [l]
10 PE 3760 2250 1750 410 7480

Na voljo sta čistilni napravi AQUAmax in PUROO.

Izvedli smo optimizacijo glede na dejanske potrebe naših strank. Čistilna naprava je tako še učinkovitejša. PUROO 10 PE ohranja preprosto delovanje in prednosti manjših čistilnih naprav s svojo enostavnostjo in zanesljivim sistemom delovanja.


Prednost posodobljenega modela AQUAmax 10 PE pa je poleg nižje cene tudi možnost dvodelne vgradnje, kot je že do sedaj veljalo za čistilne naprave AQUAmax 2-5 in 6 PE. Ohišje se tako lahko že med gradnjo objekta vgradi in pripravi za naknadno vgradnjo čistilnega modula. Do zaključne faze ga uporabljate kot zbiralnik za deževnico in šele kasneje, po dokončanju objekta oz. vselitvi, izvedete priklop ter zagon čistilnega modula. Če obstoječe čistilne naprave ne boste več uporabljali (npr. po priključitvi na javno kanalizacijsko omrežje), se lahko čistilni modul enostavno izvleče iz ohišja, ohišje se očisti in nato uporablja kot zbiralnik za deževnico.

Hkrati obveščamo, da zaradi optimizacije proizvodnje čistilna naprava AQUAmax 8 PE ni več na voljo, saj jo nadomešča AQUAmax 10 PE.