Show menu

Obvestilo o omejenem gibanju za stranke podjetja

16. 11. 2020

Spoštovani,

zaradi zagotavljanja zdravja ljudi in preprečevanja širjenja okužb je družba ZAGOŽEN d.o.o. tudi na podlagi sprejetih vladnih ukrepov sprejela več ukrepov, ki jih je dne 13.11.2020 še dopolnila. Ukrepi veljavni na dan 16.11.2020  so sledeči:

1.       POTROŠNIKOM JE NEPOSREDNA PRODAJA V PROSTORIH NAŠEGA PODJETJA DO NADALJNEGA ONEMOGOČENA. POTROŠNIKE  VABIMO, DA NAROČILO ODDAJO V SPLETNI TRGOVINI, na naslovu: https://eshop-zagozen.si/ ali pošljete e-pošto na naslov povprasevanje@zagozen.si ali pa pokličite na telefonsko število: 03 713 14 20.

2.       PRODAJA BLAGA IN STORITEV POSLOVNIM SUBJEKTOM POTEKA PO USTALJENEM REDU.

- za vstop  počakajte pred vrati, da vam odpremo
- ali POKLIČITE na telefonsko številko za naklad/razklad: 031 730 620, ostalo: 03 713 14 51
- ali pritisnite na zvonec, ter počakajte na navodila

Vse stranke naprošamo, da zaradi bolj tekočega dela naročila predhodno posredujejo preko e-pošte narocila@zagozen.si ali na telefon 03 713 14 20.

3.      OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNIH MASK NADETA PREKO USTNEGA IN NOSNEGA PREDELA.

4.      VSTOP V PODJETJE BREZ NADETE ZAŠČITNE MASKE NI MOGOČ.

5.       Na vstopni točki OSEBI, KI JE ZADOLŽENA ZA SPREJEM, sporočite, kaj želite in počakajte na njena navodila. V kolikor se na mestu vstopne točke že nahaja oseba prosimo počakajte, da zapusti prostor. Prosimo za potrpežljivost.

6.       VES ČAS NAHAJANJA V OBMOČJU NAŠEGA PODJETJA VZDRŽUJTE RAZDALJO DO DRUGIH OSEB NAJMANJ V RAZADLJI 2 METRA TER OBVEZNO IMEJTE NOSNI IN USTNI PREDEL POKRIT Z ZAŠČITNO MASKO.

7.       Pri NAKLADU in RAZKLADU TOVORA morajo osebe, ki pripeljejo blago ostati v kabini tovornjaka in počakati na poziv, da lahko pripravijo tovornjak za razklad/naklad. Pred izstopom iz kabine si morajo obvezno nadeti zaščitno masko in tovornjak pripraviti na razklad/naklad. Dokumentacijo odložijo na mesto označeno za sprejem dokumentacije. Dokumentacija se ne vroča neposredno v roke, temveč se jo pusti na mestu  označenem za sprejem dokumentacije. Vsak naj uporablja le svoje pisalo.

8.       Prosimo, da v času nahajanja v našem podjetju upoštevate PRAVILA HIGIENE KAŠLJA.

Preden kihnete/zakašljate si pokrijte usta in nos s papirnatim robčkom ali kihnite/zakašljajte v zgornji del rokava.
Z rokami se ne dotikajte oči, ust ali nosu.
Uporabljen papirnat robček po vsaki uporabi odvrzite v koš.
Po kašljanju/kihanju si umijte roke z milom in vodo ( ali si razkužite roke z razkužilom).

9.       MorebitnoDOKUMENTACIJO, ki jo prinašate, lahko odlagate le na  MESTO, OZNAČENO ZA ODLAGANJE dokumentacije. Na tem mestu boste prejeli tudi morebitno prevzemno dokumentacijo.

Prosimo za dosledno upoštevanje navodil, strpnost in odgovorno ravnanje vsakega posameznika.

DOLŽNI SMO PRISPEVATI VSAK SVOJ DELEŽ K OHRANJANJU DELUJOČEGA ZDRAVSTVENEGA SISTEMA.