Show menu

Izjava podjetja ob poplavi

9. 8. 2023

Spoštovani poslovni partnerji, kupci in dobavitelji!

Poplavljanje rek, ki je v preteklih dneh zajelo dve tretjini Slovenije, poleg uničenih domov in infrastrukture za seboj pušča tudi ogromno škodo v gospodarstvu. Poplave so zajele tudi skupino Zagožen.

V obsežnih poplavah je prišlo do škode na naših skladiščnih in poslovnih prostorih, na naših lokacijah v Žalcu in Petrovčah. Vse to predstavlja gmotno škodo na objektih znotraj skupine, poplavljena je bila polovica aktivnih delovnih površin v obsegu 4 hektarjev in nekaj mehanizacije. Ocenjujemo, da bo to za sabo prineslo dolgoročno škodo, v tem trenutku pa je za točno oceno skupne škode še prezgodaj.

Zaposleni v skupini Zagožen aktivno odpravljamo posledice poplav. Zahvaljujoč proizvodnji, ki smo jo pred kratkim preselili na Ložnico pri Žalcu, bomo lahko nudili vse potrebno za vse poslovne partnerje in kupce, ki se obračate na nas. Potrudili se bomo, da bo delo v naših podjetjih znotraj skupine potekalo nemoteno in ne bo vplivalo na roke dobav.

V mislih smo z našimi poslovnimi partnerji, dobavitelji, kupci in vsemi posamezniki, ki jih je prav tako prizadela naravna katastrofa, z željo, da bodo posledice ujme čim prej odpravljene.

V nadaljevanju prilagamo slikovni material minulih poplav na naših objektih.

Prosimo vas za razumevanje, v primeru morebitnih težav, ki bodo vezane na celotno dobavno verigo, prav tako vas bomo o kakršnih koli večjih spremembah obvestili.

Želimo vam vse dobro.